March 21, 2018

Danes se martinčkamo na sončku, pod dekco, ob grelčkih in božanski vroči čokoladi z jaffa keksi.... In kličemo pravo pomlad: Pridete?

March 7, 2018

Pri nas se na študentski bon, z doplačilom, lahko okrepčate in pogrejete z odlično dnevno juho, slastnimi, sveže pripravljenimi burgerji, hrustljavimi perutničkami s krompirčkom in BBQ omako, chicken fingersi z BBQ omako, BBQ rebrci s chili omako, pikantno klobasico na...

March 7, 2018

Danes vam priporočamo razvajanje s slastnim napitkom, z dodatkom eksotičnih začimb in kremasto stepenega mleka. Ta odličen zimski napitek, z opojno dišečo aromo, je lahko tudi izvrstna sladica. Zagotovljeno razvajanje za skoraj vsa čutila 😋 Poskusite!
#ChaiLatte #Drin...

March 6, 2018

Dobro jutrooooo 👋 Hrustljavi francoski rogljiček 🥐 in opojno dišeča kavica ☕️ vas vabita v naš objem in krasen pogled na zasneženo Ljubljano.

March 5, 2018

Snegu kar ni konca. ❄️ In čaka nas še ena pošiljka. Mi smo na mraz že ves čas dobro pripravljeni. ✌️ Pridete in se pogrejte z našim domačim čajem z dodatkom mete, ingverja limoninega soka in medu. 🍋🍯☕️ Odlčen je!!! 💫

Please reload

Ne spreglejte

Študentski boni - ponudba za študente

February 19, 2018

1/2
Please reload

Nedavno

May 14, 2018

April 21, 2018

Please reload

Arhiv
Please reload

Ključne besede
Please reload

Sprejmljajte nas
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
Naročite se na naše novice

Follow us:

©2017 Forum, Petko d.o.o. Created by SK.